Contact

LTC in een wormenkwekerij

LTC in een wormenkwekerij

Momenteel wordt de modulaire lineaire eenheid LTC van Almotion Lineairtechniek toegepast in een wormenkwekerij. De lineaire unit is voorzien van een loopwielgeleiding. De bakken met wormen en aarde worden met behulp van de lineaire eenheid vanuit de voermachine op een pallet gestapeld. Deze lineaire eenheid van onze LTC serie is uiterst geschikt voor een “vuile” werkomgeving.

In de video ziet u de LTC van Almotion Lineairtechniek de bakken stapelen. 

De modulaire lineaire eenheden van Almotion Lineairtechnien zijn de specialiteit en er is al meer dan 20 jaar ervaring met deze units. De kenmerken van deze lineaire bewegingssystemen worden gegeven: 

  • Zeer goed bestand tegen bevuilge omgevingen
  • De loopwielen zijn gehard en geslepen
  • De lineaire units zijn te leveren in een “food” uitvoering met RVS
  • De tandriem is verkrijgbaar met type AT10 in 16, 25 of 50 mm breed
  • Standaard extrusie profielen van 45x90, 45x135 of 90x90 mm
  • Lineaire geleiding door middel van een geharde loopwiel over een geharde as

De modulaire lineaire eenheden van Almotion Lineairtechniek zijn onderscheiden in type D1, S1 en S2. De D1 is een conventionele unit. De S1 en de S2 zijn uitgevoerd met de slede aan de zijkant. De S2 is daarbij ontwikkeld met een kleinere inbouwmaat. Dit heeft te maken met de positionering van de lineaire geleiding en de slede.

Wenst u direct meer informatie over deze lineaire eenheden van Almotion Lineairtechniek? Ga via onderstaande links naar de directe productpagina: 

Wenst u persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Het team van Amotion Lineairtechniek staat voor u klaar.