Contact

LTC MET X-AS EN Z-AS

LTC MET X-AS EN Z-AS

Onze modulaire lineaire eenheid LTC uitgevoerd met een X-as en een Z-as systeem.  

Almotion Lineairtechniek heeft weer een mooie modulaire lineaire eenheid van de LTC serie mogen leveren aan haar klant. Onze klant in de machinebouw is gespecialiseerd in maatwerk machinebouw, stempels en gereedschappen. Van design tot het uiteindelijke eindproduct, ontwikkelen en installeren zij productielijnen en gereedschappen voor het buigen, ponsen, zagen en frezen van plaat, profielen en coil.

Onze klant de machinebouwer heeft Almotion Lineairtechniek gevraagd een snelle en betrouwbare omzetter te leveren met een XZ-systeem. Met het toepassen van de lineaire eenheid LTC konden wij een snelle en klantgerichte oplossing aanbieden. 


LTC met XZ-systeem van Almotion Lineairtechniek


De modulaire lineaire eenheid LTC is een voorzien van een getande riem. Dit tandriem systeem is zeer geschikt in vele toepassingsgebieden. Dit tandriem systeem is vaak ook te combineren met andere systemen.

Almotion Lineairtechniek heeft ruime ervaring met de eenheden van de LTC serie. Deze eenheden kunnen op vele manieren worden toegepast in de machinebouw. Zie hier een opsomming van de kenmerken waarin de modulaire lineaire eenheid van Almotion Lineairtechniek uitblinkt:

  • Goed bestand tegen vervuilde omgeving
  • Geharde en geslepen V-vormige loopwielen
  • Tandriem type At10 in 16, 25 of 50 mm breed
  • Standaard extrusie profielen van 45x90, 45x135 of 90x90 mm
  • RVS uitvoering leverbaar voor de food-industrie
  • Lineaire geleiding door middel van geharde loopwielen over geharde assen

Er zijn drie standaard uitvoeringen LTC series van Almotion Lineairtechniek: 

Wenst u de lineaire eenheid van de LTC series in uw machine toe te passen? Neem contact met ons voor de mogelijkheden