Contact

Maatwerk in lineairtechniek

Maatwerk in lineairtechniek

Lineairtechniek is een verzamelnaam voor diverse vormen van technieken. Deze hebben allemaal hetzelfde doel namelijk het verplaatsen van een massa. Veelal wordt lineairtechniek toegepast als onderdeel van een samengestelde machine.

  
Omdat wij gespecialseerd zijn in alle lineaire technieken kunnen wij verschillende lineaire technieken ook samen laten werken zoals hiernaast op de foto te zien is. Hier werkt een lineaire geleiding met loopwielen samen met een electrische lineaire actuator. Dit samen volledig op maat gemaakt volgens klantspecificaties.
 

Zoals eerder vermeldt wordt lineairtechniek veelal toegepast als onderdeel in een samensgestelde machine. Omdat deze machines vaak op maat gemaakt worden moet de gebruikte lineairtechniek in de machine ook vaak maatwerk zijn. Almotion beschikt over een eigen engineerings- en een eigen productieafdeling en kan hierdoor altijd met een doordachte en praktijkgerichte oplossing komen. Door Almotion Lineairtechniek al tijdens de ontwerpfase te betrekken in het proces kunt u gebruik maken van onze know-how. Immers samen innoveren is winst creeëren.
Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij ook de best passende lineairtechniek-producten aanbieden voor uw project die in de markt verkrijgbaar zijn.

Indien u vragen heeft, meer wilt weten over lineairtechniek en Almotion, of wat wij voor u kunnen betekenen; neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Onderstaand een paar voorbeelden van lineairtechniek op maat.