Contact

Portugese catalogus

Portugese catalogus

De lineaire eenheden van Almotion Lineairtechniek nu ook in een Portugese catalogus!

Dankzij de goede samenwerking tussen Almotion Lineairtechniek en haar dealer in Zuid-Amerika, staan de lineaire units nu ook in de mooie, nieuwe Portugese catalogus. Onze lineaire units worden door de Zuid-Amerikaanse dealer, Micro Automation, ondersteund naar deze regio. Zij assembleren de units zelf in Brazilië met de onderdelen van Almotion Lineairtechniek. 

Micro Automation - Brazilië legt de focus op de industriële automatisering. Het bedrijf ontwikkelt, produceert, en verkoopt onderdelen, systemen en technische oplossingen gericht op deze branche. Micro Automation is voornamelijk actief in Zuid-Amerika. Daarnaast operenen zij ook in meer dan 25 andere landen wereldwijd. 

De volgende lineaire units van Almotion Lineairtechniek zijn terug te vinden in deze nieuwe Portugese catalogus voor de Zuid-Amerikaanse markt:

LT50-TR-G8
‚ÄčLT50-TR-S15D
LT55-TR-S15D
LTZ50-TR-S15D
LTZ55-TR-S15D
LTZ80-TR-S20D
LTS65-P10-Z100
LTS100-P10-Z100


Hier gaat u naar de pagina van de catalogus

Naast de nieuwe catalogus, kunt u ook twee video's bekijken. Één video is gericht aan de markt. Deze is bedoeld om de doelgroep te informeren over de oplossingen die met de units van Almotion Lineairtechniek mogelijk zijn. De andere video geeft uitleg over de catalogus. 

Video 1: Informatie video

Video 2: Uitleg catalogus